الاثنين، 29 أغسطس 2016

طريقه عمل لانشون الدجاج او للحم في المنزل

شارك على

المقادير

صدور فراخ بدون عظم او دهن او ممكن
ايضا نستبدل باللحم الاحمر
كوب خبز مطحون بقسماط
بيضه وحده
بهارات
فلفل اسود
ملح
كمون
و بابريكا
زيتون اسود او فلفل اخضر
او ممكن النوعين النوعين وممكن تحطوا فلفل اسود حب
حسب النكهة
المقادير حسب العائله

الطريقة :

نحطهم  بخلاط اللحمه حتي ينعموا جيد او بالفود بروسيسور
ثم نضعهم في ورق بلاستيك وبنضغط علي الطرفين عشان ما يفضلش اي هواء بالداخل وبعدين نلفهم بورق المنيوم
نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود وشويه خل
بنحطه لمده ساعه على نار هادئه وبعدين بنتركه يبرد وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا حوالي 5 ساعات بنقطعه حسب الرغبه وبنقدمه
شارك على

الكاتب: verified_user

0 التعليقات: